Tanulóink mondták:

"Nagyon magas szintű szakmai tudás, profi felkészültség, érthető előadásmód, gondosan felépített, alapos és részletes oktatás."

Sikli Zoltán, Zenetechnikus kurzus, Nyíregyháza

"Rengeteg mindent sikerült tanulnom, főleg mixing és masztering kapcsán, jó volt az alapoktól felfrissíteni az egészet. Részletgazdag oktatást kaptam, András szakmai véleménye is sokat segített."

Tom Fress, Zenei Producer kurzus, Budapest

"Magas szintű oktatás, szakmailag tökéletesen felkészült oktatótól."

Terjék Tamás, Zenetechnikus kurzus, Nyíregyháza

""Szuper volt az egész munkafolyamat, ahogy fel volt építve az oktatás, mindíg jól szórakoztunk az órák alatt és mindíg választ kaptunk minden kérdésre."

Csuka Marci, Zenei producer kurzus, Debrecen

"Rengeteget tanultam a zenéről, a zene készítéséről, produkciós folyamatokról, nagyon megérte ez az intenzív képzés. Többet is kaptam mint vártam!"

Lázár Gábor, Zenei producer kurzus, Budapest

"Nagyon szeretem, hogy Lovas Andrással az alapoktól, részletekbe menően merülhetünk bele a koncerttechnikus szakmába és rendszerezhetjük tudásunkat, közvetlen és oldott légkörben úgy, hogy bármikor számíthatunk segítségre vagy valami jótanácsra az órán kívül is-mindezt magas szakmai színvonalon."

Jenei János, Koncert technikus kurzus, Debrecen

""Rengeteg mindent tanultam szakmailag és emberileg is Andrástól. Az oktatás nagyon jól fel van építve. Módszeresen mentünk végig a folyamatokon ami egy nagyon jó rendszert alakított ki az egész produceri/hangmérnöki munka megértésére és elsajátítására. András mindíg up to date és segítőkész, sőt szorgalmazza is a kommunikációt, ami elengedhetetlen ezekben a berkekben. Ami nagyon fontos, hogy nem csak tanítja, hanem napi szinten foglalkozik is vele, így az átadott tudás praktikus, élvezhető és nem száraz tankönyvi."

Varga Ádám, Zenei producer kurzus, Debrecen

"Dióhéjban ez a kurzus olyan, mint amilyen a kedvenc tantárgyad volt a gimiben-azt gondolom ez az érzés mindenkinek megvan-egyszerűen élvezed. Ráadásul az én élményem az, hogy nem csak a képzést kapod meg, hanem egy olyan közösségbe kerülsz, ahol mások zenei hátteréből ismerhetsz meg dolgokat, tanulhatsz és meríthetsz inspirációt. Ha valamire nincs ajtó, nyit rá egy ablakot."

Vajda Ferenc, Zenetechnikus kurzus, Debrecen

"András oktatása türelmes, részletekbe menő és nagy hangsúlyt fektet a megszerzett tudás gyakorlatban való alkalmazására."

Radóczy Márk, Zenei producer kurzus, Budapest