Zenei produkciótól a zenés videóig

A Hangforrás Produkció készen áll zenei elképzeléseid teljes körű kivitelezésére.  Az újonnan elészült Hangforrás Stúdió különleges akusztikai kialakításával helyet ad kreatív zenei elképzeléseidnek.

Online és helyszíni mixing, masztering, produkciós munkák!

Mentorálás

IMG_2573(1).JPG

Első körben feltérképezzük a képességeidet, és segítünk meghatározni részedre hogy zenei elképzelésednek mi mindenre van szüksége ahhoz, hogy a legmagasabb szinten valósuljanak meg. Kialakítunk egy munkamenetet, ami a Te naptáradhoz és pénztarcádhoz is alkalmazkodik. Ezután megkezdjük a közös munkát, ahol mindig a kreativitásod maximuma van előtérben.

Produkciós közreműködés

Te eljátszod gitáron vagy éppen zongorán, mi elkészítjük teljes zenekari hangzással dalodat, minha csak egy profi zenekar állna mögötted.

Ezt követi a magasszintü hangzás kialakítása, amely során lekeverjük és masztereljük is azt, hogy rádióbarát megszólalással rendelkezzen.

Fotózás, styling

Nem csak a fotóid professzionális kivitelezése, de a rajtuk történő megjelenésed ugyanolyan fontos. Megbízás esetén mi gondoskodunk minderről.

Videóklip készítés

Legyen szó stúdió klipről, vagy lyrics videóról, sztori klipről vagy koncertvideóról, nagy felbontású DSLR kameránkkal magas színvonalú mozgóképi világot teremtünk zenédhez.

Kommunikáció

Az elkészült zenei és képi anyagok mellett nagy szükség van azoknak a közösségi portálokon történő megjelentetésére is. Miután elkészítettük tartalmaidat, stratégiát dolgozunk ki számodra azok hatásos közzétételére is.

Helyszín

Hangfelvételeidet, igény szerint elkészíthetjük a kehidakustányi Hangforrás Stúdióban, illetve budapesti, vagy debreceni  partnerstúdióinkban is.

 

Amennyiben nyugodt körülményekre vágysz alkotói folyamataidhoz, szeretettel várunk kehidakustányi produkciós birtokunkon, ami nem csak a felvételezésnek és utómunkálatoknak, de a felhőtlen kikapcsolódásnak is otthont ad számodra. Fürdővárosunkban télen nyáron.

 

Kehidatermaltól csak tiz perc a Hévízi gyógyfűrdő, és csak negyed óra a Balaton! Fél óra távolságon belül pedíg élmény és kaladparkot, golfpályát, teniszpályát is igénybe vehetsz az alkotás szüneteiben való feltöltődéshez.

 

Produkciós birtokunkon teljes csendet, az erdő ölelését, és a nyugalom adta harmóniát élvezheted, hogy mindig inspirációval teljes legyen az alkotás.